Uppdaterad: 13 augusti 2018
Kakor, bröd och andra bakverk ska vara tilltalande både för ögat och för smaksinnet!
Under ledning av våra skickliga konditor- och bagerilärare, kommer du att lära dig en del om den fantastiska bakkonsten. Du lär dig hur man bakar nyttiga och smakrika bröd och hur man arbetar med marsipan och choklad.
Kombinerat med den praktiska undervisningen kommer du även att få de teoretiska kunskaperna om bageri och konditori. Inriktningen kan exempelvis leda till yrken som bagare eller konditor.
INDIVIDUELLA VAL
sammanlagt 200 poäng
Bageri specialisering, 100 p
Entreprenörskap och
företagande, 100 p
PROGRAMFÖRDJUPNING
sammanlagt 900 poäng
Bageri 2, 200 p
Bageri 3, 100 p
Bageri 4, 100 p
Konditori 2, 200 p
Konditori 3, 100 p
Konditori 4, 100 p
Livsmedels- och näringskunskap 2, 100 p
Foto: Frasse Franzén & Pelle Jernryd