Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 25 november 2020

Ät lunch på våra restauranger

Våra skickliga elever lär sig laga mat från grunden och flera dagar i veckan kan du ta del av det smakrika resultatet i våra öppna lunchrestauranger. Du blir serverad av elever på skolan och maten tillagas av elever i våra moderna kök.

Vi serverar dagens rätt, inklusive salladsbord och efterrätt, och i den ena restaurangen även à la carte. Vi arrangerar även återkommande aktiviteter som gåsalunch och julbord.

First Floor, (tidigare Brasseriet) drivs av elever och lärare vid restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Här kan du äta dagens rätt inklusive salladsbord och efterrätt eller välja från vår à la carte. De flesta dagar serveras även ett vegetariskt alternativ.

  • Dagens rätt: 82 kronor
    (inklusive salladsbuffé, bröd och smör)
  • A`la carte (2-3 rätter) ca 120-150 kronor
  • Förrätt / dessert 15kr
  • Varmrätt från 72 kr

Vi arrangerar även återkommande aktiviteter som gåsalunch och julbord. Speciella priser gäller. Ingen Gås eller Julbord i år pga rådande pandemi.

Kontaktuppgifter:
Telefon bordsbokning: 040-34 31 46 To, Fr 10-15
Öppettider: Torsdag och fredag klockan 11.30–12.45
Adress: Kungsgatan 44, entréplan


Dagens meny
Vecka 49








Torsdag



a` la carte meny
Varmrätter från 72 kr
Desserter från 15 kr



Fredag


a` la carte meny
Varmrätter från 72 kr
Desserter från 15 kr



Second Floor (tidigare Restaurang Jörgen), drivs av elever och lärare vid gymnasiesärskolan och restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Här kan du äta dagens rätt inklusive salladsbord, måltidsdryck, dessert och kaffe.

  • Dagens rätt: 70 kr (Betalning endast med kort).


Kontaktuppgifter:
Öppettider: onsdag och torsdag klockan 11.30–12.30
Adress: Kungsgatan 44, våning två.


Dagens Meny
Vecka 49



Onsdag


Pannbiff med lök, kokt potatis, gräddsås, kokta morötter


Pannbiff med lök, kokt potatis, gräddsås, kokta morötter


Vegetarisk pannbiff med lök, kokt potatis, gräddsås, kokta morötter


Dessert: Rulltårtsbakelse med bär




Torsdag


Halstrad Lax med teriyakisås, örtris

 

Grönsakswok, sparris , hollandaisesås


Dessert:


Foto: Frasse Franzén & Pelle Jernryd