Uppdaterad: 26 mars 2020

Ät lunch på våra restauranger

Våra skickliga elever lär sig laga mat från grunden och flera dagar i veckan kan du ta del av det smakrika resultatet i våra öppna lunchrestauranger. Du blir serverad av elever på skolan och maten tillagas av elever i våra moderna kök.

Information med anledning av coronaviruset och covid-19

Malmö stads gymnasieskolor övergick till distansundervisning från och med torsdag den 19 mars. Förändringen gäller tills vidare.

Tyvärr håller våra restauranger därför stängt.

Vi serverar dagens rätt, inklusive salladsbord och efterrätt, och i den ena restaurangen även à la carte. Vi arrangerar även återkommande aktiviteter som gåsalunch och julbord.

First Floor, (tidigare Brasseriet) drivs av elever och lärare vid restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Här kan du äta dagens rätt inklusive salladsbord och efterrätt eller välja från vår à la carte. De flesta dagar serveras även ett vegetariskt alternativ.

• Dagens rätt: 82 kronor
    (inklusive salladsbuffé, bröd och smör)
  • A`la carte (2-3 rätter) ca 120-150 kronor

Vi arrangerar även återkommande aktiviteter som gåsalunch och julbord. Speciella priser gäller.

Kontaktuppgifter:
Telefon bordsbokning: 040-34 31 46 Ti, To, Fr 10-15
Öppettider: Tisdag, torsdag, fredag klockan 11.30–12.45
Adress: Kungsgatan 44, entréplan

Second Floor (tidigare Restaurang Jörgen), drivs av elever och lärare vid gymnasiesärskolan och restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Här kan du äta dagens rätt inklusive salladsbord, måltidsdryck, dessert och kaffe.

• Dagens rätt: 70 kr (Betalning endast med kort).

Förköp till Julmatsveckan V 50
Ons: Varm jultallrik och gotter
Tors: Julbord
Fre: Jultallrik och julgröt

Kontaktuppgifter:
Telefon bordsbokning: 073-2478554 10-15
Öppettider: Onsdag–fredag klockan 11.30–12.30
Adress: Kungsgatan 44, våning två.

Foto: Frasse Franzén & Pelle Jernryd