Uppdaterad: 02 februari 2021

Ät lunch på våra restauranger

Våra skickliga elever lär sig laga mat från grunden och flera dagar i veckan kan du ta del av det smakrika resultatet i våra öppna lunchrestauranger. Du blir serverad av elever på skolan och maten tillagas av elever i våra moderna kök.

Vi serverar dagens rätt, inklusive salladsbord och efterrätt, och i den ena restaurangen även à la carte. Vi arrangerar även återkommande aktiviteter som gåsalunch och julbord.

First Floor, (tidigare Brasseriet) drivs av elever och lärare vid restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Här kan du äta dagens rätt inklusive salladsbord och efterrätt eller välja från vår à la carte. De flesta dagar serveras även ett vegetariskt alternativ.

• Dagens rätt: 82 kronor
    (inklusive salladsbuffé, bröd och smör)
  • A`la carte (2-3 rätter) ca 120-150 kronor
  • Förrätt / dessert 15kr
  • Varmrätt från 72 kr

Vi arrangerar även återkommande aktiviteter som gåsalunch och julbord. Speciella priser gäller. Ingen Gås eller Julbord i år pga rådande pandemi.

Kontaktuppgifter:
Telefon bordsbokning: 040-34 31 46 To, Fr 10-15
Öppettider: Torsdag och fredag klockan 11.30–12.45
Adress: Kungsgatan 44, entréplan

Dagens meny

Restaurangen är stängd

Vi hoppas kunna öppna igen i vecka 14

Stängt

Second Floor (tidigare Restaurang Jörgen), drivs av elever och lärare vid gymnasiesärskolan och restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Här kan du äta dagens rätt inklusive salladsbord, måltidsdryck, dessert och kaffe.

• Dagens rätt: 70 kr (Betalning endast med kort).

Kontaktuppgifter:
Öppettider: onsdag och torsdag klockan 11.30–12.30
Adress: Kungsgatan 44, våning två.

Dagens Meny
Vecka 51-3