Uppdaterad: 22 mars 2021

Kockduellen Stadskampen

Stadskampen i kockduellen kommer enligt planerna att genomföras den 14 april på First och Second Floor.

Vi har Coronasäkrat så långt det är möjligt och vi har fått godkänt av Centrala elevhälsa att genomföra tävlingen.

På grund av Corona undanber vi oss all publik. Vi vill varken utsätta er eller våra besökare för större risker än nödvändigt.

FAKTARUTA

Kockduellen är en matlagningstävling för högstadieelever som går i årskurs 8 och 9. Tävlingen arrangeras inom ramen för hem- och konsumentkunskapen och genomförs i fyra steg: skoltävling, stadsfinal, kval till riksfinal och slutligen riksfinal. Kockduellen är en tävling som samlar högstadieelever, hem- och konsumentkunskapslärare och gymnasieskolor med Restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Foto: Colourbox