Uppdaterad: 07 september 2018

Så arbetar vi

Vi vill att du ska trivas hos oss och lyckas med dina studier - oavsett om du vill söka jobb direkt efter gymnasiet eller söka vidare till högskolan.

Skolledning, lärare, mentorer, elevassistenter och elevvårdsteam – alla jobbar vi dagligen för att du som elev ska nå dina mål och klara din examen.

Precis som i arbetslivet jobbar vi i team. Entreprenöriellt lärande är därför en viktig del i undervisningen liksom digital kompetens där Ipaden eller Chromebooken är med dig nästan hela tiden - både på dina praktiska och teoretiska lektioner. Delar av din utbildning ligger utanför huset på olika företag i branschen.

Under dina studieår hos oss har du tillgång till vårt elevvårdsteam som består av kurator, skolsköterska och specialpedagoger.

Skolan jobbar också kontinuerligt med likabehandling för att stoppa diskriminering och mobbning, både i kurserna och i skolövergripande teman och evenemang. Vårt mål är att du ska känna dig trygg och trivas hos oss.

TÄVLINGAR
Malmö Restaurangskolans elever deltar varje år i flera tävlingar, bland annat “Årets kock”. Vi anordnar även tävlingar på skolan.

Flera av våra elever och lärare har dessutom fått förmånen att vara med och servera vid Nobelfesten.

VILL DU VETA MER OM GYMNASIET?

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan: busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.