Uppdaterad: 16 november 2018

För dig som går i 9:an

Att välja ett yrkesprogram är en bra idé! Särskilt om du vill
hålla dörren öppen för antingen jobb direkt efter gymnasiet eller fortsatta studier. Restaurang- och livsmedelsprogrammet ger dig en yrkesexamen som fungerar för båda.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet ger dig både yrkesexamen och högskolebehörighet. När du är klar kan du alltså välja mellan att börja jobba eller studera vidare på yrkeshögskola eller högskola.

Våra utbildningar förbereder dig för ett jobb inom restaurang- och livsmedelsbranschen som är en av de starkast växande i hela landet - inte minst i Öresundsregionen. En examen hos oss ger dig också möjlighet att söka in till många kvalitativa yrkeshögskolor både i Sverige och utomlands.

Har du planer på att söka till högskolan läser du de högskoleförberedande kurserna inom det individuella valet, eller inom de programfördjupande kurserna. Vår duktiga studie- och yrkesvägledare hjälper dig att välja rätt.

På öppet hus får du träffa skolledare och lärare och se våra fina lokaler.

Välkommen den 5 Februari 2019! Klockan 17:30-19:00

Du som ännu inte är klar med alla dina betyg i grundskolan när du har gått ut nian, har möjlighet att söka till något av våra introduktionsprogram.

Läs mer om våra introduktionsprogram.

I januari 2019 bjuder vi in , din lärare och din skolas studie- och yrkesvägledare till ett informationsmöte. Då är ni välkomna hit för information om våra program, rundvandring på skolan och besök i lektionssalar.

Vi berättar också om vilka möjligheter du har för att komma och “skugga” på något av våra program. När vi är klara avslutar vi i restaurangen där vi bjuder på något gott.

Skugga en elev?

Önskar du göra studiebesök under året eller följa en elev? Kontakta vår studie- och yrkesvägledare, Karin Lundberg
040-34 69 71

Vi behöver dina personuppgifter (namn och e-post) för att kunna svara på din fråga. Läs hur Malmö stad handskas med personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare på malmo.se/personuppgifter. *