Uppdaterad: 05 december 2018

ÅRETS JUNIORBAGARE/ JUNIORKONDITOR Välkommen till Malmös enda bageri- och konditoritävling för årskurs 8 och 9!

Älskar du bakning och efterrätter? I april kan du och dina kompisar tävla om att baka bäst bullar och skapa läckrast desserter. Tävlingen anordnas av Malmö Restaurangskola på Konditori Värnhem.

Årets juniorbagare/juniorkonditor är en lagtävling med tre elever i varje lag. Deltävlingar hålls den 1 och 2 april. De bästa lagen från dessa tävlingar går vidare till final den 26 april.

Tävlingsuppgiften består av:

1. att baka en variation på vetesnäcka (30 st)

2. en dessert för 10 personer.

Bakverken bedöms efter smak, konsistens, utseende och presentation.
Alla lag får en råvarukorg med samma ingredienser.

Mer information fås vid anmälan till tävlingen. Har du frågor om tävlingen eller vill anmäla ett lag? Kontakta Göran Stein-Beer, goran.beerstein@malmo.se

ÅRETS JUNIORBAGARE/ JUNIORKONDITOR

Välkommen till Malmös enda bageri- och konditoritävling för årskurs 8 och 9! Malmö Restaurangskola Med en bageri/konditori- eller kockutbildning på gymnasiet har du stora möjligheter att få jobb i framtiden.

De närmaste åren behöver våra branscher mycket folk.

Är du nyfiken på restaurang- och livsmedelsprogrammet så svarar vår biträdande rektor Pia Sönnichsen gärna på alla dina frågor, pia.sonnichsen@malmo.se

Den 13 november och 5 februari klockan 17.30–19.00 är det öppet hus hos oss på Kungsgatan 44.

Vi visar upp skolan och du får möjlighet att se, känna och smaka på hur det är att vara elev hos oss.

Välkommen!

Håll dig uppdaterad med allt som händer på vår skola. Här
publicerar vi fortlöpande nyheter i text och bild.